Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea

            în parteneriat cu E.L.S.A. Oradea

                    vă invită să participați la:

 

CONFERINȚA NAȚIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ:

        „STUDENȚII DE AZI, PROFESIONIȘTII DE MÂINE”

                               (ediția a III-a)

 
Program conferinţă

Rezumate lucrari


          Evenimentul științific se adresează studenţilor domeniilor Drept și Științe Administrative – nivel licenţă şi master, din țară și din străinătate, manifestarea dorindu-se a reprezenta un spațiu al dialogului și al dezvoltării studenţilor, de la toate ciclurile de învățământ. Cu toate că temele  DREPT - MEDICINĂ, respectiv ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ - SISTEMNUL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, au fost discutate și alease în urmă cu aproape un an, acestea se dovedesc de o stringentă actualitate, în raport cu situația din prezent.
          Facultățile au misiunea ca în această perioadă să identifice și să exploateze toate resursele pentru continuarea, prin metode alternative, a activităților academice. Astfel, ne propunem ca evenimentul să se desfășoare conform scenariului posibil la data programată, fie on-line, utilizând platforma ”Zoom”, fie în sistem clasic, în funcție de evoluția situației epidemiologice.
           Împreună, alături de colegii și studenții noștri, alături de colegii și studenții din alte centre universitare, dorim să păstrăm tradiția organizării acestui eveniment, așa încât adaptându-ne la condițiile date, vă invităm să fiți parte a acestei manifestări.
            Vă aşteptăm cu drag!

                                 Decan,

               Conf.univ.dr. Cristian Dumitru MIHEȘ