F A C U L T A T E A   D E   D R E P T
are onoarea de a vă invita la conferinţa internaţională bienală cu tema:
 
„30 ani de la adoptarea Constituției României.
Relația între dreptul intern și dreptul european”
 
Evenimentul se va desfăşura în perioada 19-20 noiembrie 2021, on line, datorită condițiilor sanitare din prezent.
Participarea Dumneavoastră la această manifestare ştiinţifică, alături de colegi din mediul academic juridic şi din profesiile juridice,
va constitui un bun prilej de întâlnire a specialiştilor din domeniul Dreptului şi va contribui la dezvoltarea relaţiilor de colaborare din acest domeniu.

Lucrările prezentate şi acceptate pentru publicare, vor fi incluse numărul 2/2021 al Revistei Facultății de Drept Oradea,
publicat la editura „ProUniversitaria”, conform condiţiilor de publicare ale revistei.
 
Decan,
Conf. univ. dr. Cristian Dumitru MIHEȘ

FACULTATEA DE DREPT din cadrul Universității din Oradea în parteneriat cu E.L.S.A. Oradea vă invită să participați la:

 

               CONFERINȚA NAȚIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ:
              „STUDENȚII DE AZI, PROFESIONIȘTII DE MÂINE” (ediția a IV-a)
                                                 13 - 14 mai 2021


     Evenimentul științific se adresează studenților domeniilor Drept și Științe Administrative – din țară și din străinătate, de la toate ciclurile de învățământ. Anul trecut, în timpul stării de urgență am abordat temele DREPT - MEDICINĂ, respectiv ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ - SISTEMUL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ. Condițiile din prezent ne spun că problematica EFECTELOR PANDEMIEI COVID 19 ÎN SISTEMUL JURIDIC ȘI AL ADMINISTRAȚIEI PUBLICE este de o stringentă actualitate, în raport cu situația din prezent și mai ales în raport cu impactul semnificativ produs asupra unor segmente importante ale societății noastre, motiv pentru care aceasta va fi tema ediției din 2021.

     Facultățile au misiunea ca în această perioadă să identifice și să exploateze toate resursele pentru continuarea, prin metode alternative, a activităților academice. Astfel, ne propunem ca evenimentul să se desfășoare on-line, utilizând platforma „Zoom”. Împreună, alături de colegii și studenții noștri, alături de colegii și studenții din alte centre universitare, dorim să păstrăm tradiția organizării acestui eveniment, așa încât adaptându-ne la condițiile date, vă invităm să fiți parte a acestei manifestări.

- Invitaţie conferinţă

- Program conferinta